26.05.2018 Kruševac

Uhapšen lekar zbog traženja mita od 100 evra

Uhapšen lekar zbog traženja mita od 100 evra
Policija je u uhapsila lekara specijalistu Doma zdravlja u Kruševcu V. S. (63) zbog sumnje da je primio mito.


Sumnja se da je on, da bi izvršio pregled i uradio neophodne testove, koje je u okviru svojih službenih ovlašćenja bio obavezan da izvrši, od pacijentkinje zahtevao i primio novac u iznosu od 100 evra.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i protiv njega je podneta krivična prijava.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar (2) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 29.05.2018, 07:01h Stanoje

    Klasična nameštaljka. Ako iko ima odgovornosti u radu u državnoj praksi to je gospodin Simic.Da li se se neko zapita zašto pomenuti lekar ima toliko pacjenata i zašto kod njega nikada nema čekanja. Zbog mita jel? Problem je što u ovoj državi nema lične odgovornosti ni za šat pa može govoriti šta ko hoće.

  • 26.05.2018, 15:10h PetarKruševac (6)

    NAMEŠTALJKA!!! Privedeni lekar je lekar koji ima ocenu 9,8 i preko 6000 izabranih pacijenata (prosečna ocena u Srbiji svih lekara je 6, skoro 7), drugi je u je u Srbiji po uspešnosti - po oceni svog rada i po broju pacijenata. A ovo je nameštaljka sujetnih kolega koji ga ne vole jer jedini dolazi u 7:00 na posai završava u 14:00, pacijente ne zakazuje već prima kako ko stigne, plus i zakazane. Dok svake subote dolazi u 8h kako bi završio posao oko gledanja pločica za Papa testove. Ovaj doktor voli mnogo da priča, i zato, ponavlja se već viđeno, da neko ko ima veliki jezik bude ućutkan lažnim prijavama...

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side