19.11.2018 Beograd

Uhapšene 53 osobe zbog krađa i prevara širom Srbije

Uhapšene 53 osobe zbog krađa i prevara širom Srbije
Policija je u saradnji sa nadležnim tužilaštvima u više odvojenih akcija uhapsila 53 osobe i podnela krivične prijave protiv još 38 osoba, među kojima je i deset maloletnika, zbog sumnje da su izvršile 173 krivična dela iz oblasti imovinskih delikata, saopštio je danas MUP.

U jednoj od akcija sprovedenih prethodnih dana, policija je u Vranju uhapsila A.N. (34) koja je u časopisu "Treće oko" postavila oglas da skida magiju a oštećene koji su je zvali ucenjivala je da će izneti u javnost nešto što će škoditi njihovim porodicama, a što je saznala u komunikaciji s njima, ukoliko joj ne uplate iznose od 100.000 do 750.000 dinara.

U Smederevu je uhapšen N.I. (49) zbog sumnje da je automobil marke "reno megan", koji je iznajmio u rentakar agenciji u Beogradu, prodao za 1.700 evra oštećenom navodeći da se radi o vozilu u njegovom vlasništvu.

Policija je u Beogradu uhapsila Z.R. (42) koji je osumnjičen da je ukrao vozilo sa jedne benzinske pupme pošto je vlasnika prethodno zamolio da ga poveze u zamenu da mu sipa gorivo na pumpi dok je u Zaječaru uhapšena 38-godišnja S.J. zbog sumnje da je ukrala 10.370 evra i 400.000 dinara od oštećenog za koga je radila kao kućna pomoćnica.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, kruševačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv četrdesetpetogodišnje žene i četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog sumnje da su krali robu iz prodavnica tako što je jedno od njih sedelo u invalidskim kolicima u kojima su krili proizvode, dok ih je drugo guralo kroz unutrašnjost objekata.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side