13.07.2019 Beograd

Vesić i aktivisti SNS doneli džakove s lažnim novcem pred Đilasovu kancelariju

Vesić i aktivisti SNS doneli džakove s lažnim novcem pred Đilasovu kancelariju Foto: prtscr ytb
Gradski odbor Srpske napredne stranke organizovao je u Beogradu akciju ispred sedišta Stranke slobode i pravde da bi podsetili Dragana Ðilasa na, kako su rekli, njegove krađe i sve što je radio dok je bio državni funkcioner.


Aktivisti SNS doneli su ispred sedišta Đilasove partije džakove sa papirom u vidu novca.

"Posle jučerašnje izjave Ðilasa da je u politici osiromašio, a ne obogatio se, danas smo odlučili da ga podsetimo na njegove krađe i ono sto je radio dok je bio držvani funkcioner", rekao je novinarima član Predsedništva SNS Goran Vesić.

autor: SA izvor: N1
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 14.07.2019, 09:17h Sve, sve, ali...zanat

    "Vesić i aktivisti SNS doneli džakove s lažnim novcem pred Đilasovu kancelariju..." ...- ... A ima i pesmica "ide maca oko tebe, pazi da te ne ogrebe", pa igrica "Kolariću, paniću, / pletemo se samiću,/sami sebe zaplićemo,/sami sebe rasplićemo...", pa lepa je i igrica "Ringe, ringe, raja,/puna korpa jaja./ Došo’ čika Paja/pa pojeo jaja./Jedno jaje muć,/a mi deca čuč...", pa divna igrica, puna značenja "Berem, berem grožđe/dok čiča ne dođe,/a kad čiča dođe/presešće mi grožđe..." ... I tako to, im vazda takih duhovnih tvorevina, kako je vazda bilo tokom vekovnih srBskih tradicionalnih umnih vežbica...

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side