Vlada raspravlja o Paradi ponosa
24.08.2011 Beograd

Vlada raspravlja o Paradi ponosa

Vlada raspravlja o Paradi ponosa
Vlada Srbije će na sednici u četvrtak raspravljati o Paradi ponosa koja bi trebalo da se održi krajem septembra, saznaje Novi magazin.

Posle prošlogodišnje manifestacije osnovana je posebna organizacija “Parada ponosa Beograd”, koja će se od ove godine baviti celokupnom organizacijom parade.

U ovoj organizaciji najavili su konferenciju za novinare za petak na kojoj će biti saopšten datum održavanja ovogodišnje parade, a kako saznajemo to bi moglo da bude u poslednjoj nedelji septembra.

Ruta kojom će se prošetati učesnici neće biti objavljena do konferencije za štampu koja će biti održana tri dana uoči same manifestacije.

U kontaktima organizatora Parade ponosa sa političkim strankama i predstavnicima institucija, ni formalno ni neformalno, nije bilo nikakvih naznaka da bi moglo da dođe do problema oko ovogodišnje organizacije manifestacije.

Prema saznanjima Novog magazina u četvrtak će se na sednici Vlade Srbije razgovarati o tome da li će Vlada stati iza “Parade ponosa”.

Ujedno, iz Liberalno-demokratske partije najavljuju da će i na narednoj sednici Gradske vlade biti odlučeno o zvaničnom stavu gradskih vlasti.

autor: AM/MP izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
enovina
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side