12.08.2017 Beograd

Vučić: Razmišljao sam o odlasku u Guču sa Mekalisterom

Vučić: Razmišljao sam o odlasku u Guču sa Mekalisterom Foto: Beta/Miloš Miškov
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je razmišljao da sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom većeras ide na sabor trubača u Guču, ali da je to ostavio za neki naredni put.

"Verovatno nećemo ići u Guču, razmišljao sam o tome, imaćemo radnu večeru. Neki naredi put ćemo naći više vremena za zabavu", rekao je Vučić novinarima nakon sastanka sa Mekalisterom na pitanje da li su tačni navodi da će večeras otići na 57. Dragačevski sabor trubača.

Predsednik je poručio svima koji su od toga nameravali da prave lep događaj da to ostave za naredni put.

"Kada bude bolje vreme sledeće godine onda ćemo da idemo u Guču", rekao je Vučić.

Vučič je rekao i da nije planirao da ide na odmor iako, kako je rekao, zna "da svi žele da ga se oslobode".

"U popodnevnim satima nemam koga da srećem. Ne dolaze gosti iz inostranstva, a malo ko je i u zemlji. Sve obaveze završavam od sedam do 16, najduže 17 časova. Imam dosta vremena da se odmaram i mnogo čitam. Nisam ništa posebno planirao", rekao je Vučić.


Radi se na mojoj poseti Bosni i Hecregovini

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas se "radi na njegovoj poseti" Bosni i Hercegovini i da će uskoro biti poznati detalji. 

"To je za mene uvek prilika da reafirmišemo politiku mira, stabilnosti i dobrih odnosa", kazao je Vučić novinarima u Beogradu.

Pojedini meiji danas su preneli da je predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović uputio je zvaničan poziv predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za službenu posetu BiH, a datum njegove posete Sarajevu bi trebalo da bude usaglašen narednih dana.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
credi agricole
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side