Zaštitnik građana u utorak u Bosilegradu prima pritužbe građana na rad organa javne vlasti
27.09.2019 Beograd

Zaštitnik građana u utorak u Bosilegradu prima pritužbe građana na rad organa javne vlasti

Zaštitnik građana u utorak u Bosilegradu prima pritužbe građana na rad organa javne vlasti Foto: Novi magazin/ Ivan Šepić
Zaštitnik građana Zoran Pašalić posetiće u utorak, 1. oktobra Bosilegrad gde će između ostalog, primati pritužbe građana na rad organa javne vlasti i razgovarati sa predstavnicima javnih ustanova, javnih preduzeća i organizacija civilnog društva.

Kako je najavljeno iz institucije zaštitnika građana, Pašalić će primati pritužbe građana u prostorijama Narodne biblioteke "Hristo Botev" od 10.30 do 11.15 dok će građani moći da se obrate njegovim saradnicima do 16 časova.

Pašalić će potom sa ombudsmankom Bugarske Dianom Kovačevom i ambasadorom te zemlje u Beogradu Radkom Vlajkovim posetiti Kulturno-informativni centar bugarske nacionalne manjine i razgovarati sa predsednikom opštine Bosilegrad Vladimirom Zaharijevim posle čega je predviđeno obraćanje novinarima.

Posetu Bosilegradu će ombudsman završiti sastankom sa predstavnicima javnih ustanova, javnih preduzeća i organizacija civilnog društva.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side